Om mig

Min baggrund

Jeg er født i 1982 og er gift med Morten. Sammen har vi Adam fra 2012 og Magne fra 2016, og vi er bosat i Odense.

Heste har altid været en stor del af mit liv. Da jeg var færdig med gymnasiet, tog jeg til Oak Hill Ranch i Louisiana, USA, for at træne hos Heather Blitz. Jeg var hendes assisterende træner i 3 år, og lige siden har hun været min primære inspirationskilde til udvikling. 

Efter mit ophold i USA tog jeg tilbage til Danmark, hvor jeg, sideløbende med at ride mange heste, tog en kandidatgrad i statskundskab. Jeg blev færdig på universitetet i 2013, og samme år stiftede jeg Hermansen Dressage. 

Hermansen Dressage

Jeg har så meget på hjerte, når det kommer til omgangen med heste. De lærer mig hver dag om empati, tålmodighed, lederskab og nærvær, og de gør mig ydmyg. De samme værdier har jeg fundet hos Ove og Lisa, som er henholdsvis indehaver og daglig leder af Hjortlund Stutteri og Horse Treatment. Siden jeg startede mit firma, har jeg haft flere af deres heste i ridning, men i april 2017 flyttede jeg min base over til dem i Esbjerg for udelukkende at koncentrere min forretning om Hjortlund-hestene.

Hjortlund Stutteri og Horse Treatment er drevet af passionerede mennesker med fokus på detajlen. Hestene fodres fra automater og har desuden fri adgang til stråfoder af topkvalitet. Træningen foregår på prima bunde både inde og ude, og som en del af hverdagen er hestene enten på tør- eller vandskridtbånd og kommer efter behov i koldtvandsspa.

Hestene trænes i dressur 3 gange om ugen og rides derudover i naturen eller slapper af på de store og velplejede folde. Denne rutine holder dem glade, sunde og topmotiverede i dressurarbejdet. 

Min mission er at bringe det bedste frem i hver hest og så vidt muligt undgå at begrænse den. Da jeg lærte Heather og hendes fokus på biodynamik at kende, var det vand på min analytiske mølle. Jeg elsker at begrave mig i teorier og undersøge årsagssammenhænge, og med den tydelige påvirkning, som sker fra rytter til hest og omvendt, faldt det mig naturligt at fokusere på både min og hestens biomekanik. I hvert ridt forsøger jeg at organisere min krop på en måde, hvor min balance og styrke matcher deres, så konflikter undgås, og det bliver muligt at anvende de blideste hjælpere.  

Jeg driver min forretning med en dyb respekt for hestene, deres ejere og kunder i øvrigt, og jeg garanterer en ærlig og åben dialog. Som et tillæg til arbejdet med hestene, har jeg et veludbygget globalt netværk, og jeg hjælper mange kunder med at sælge og købe heste. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har en hest, du skal have solgt, eller hvis du ønsker min hjælp til at finde en ny.