Holdet

MemberImg

Morten, Adam og Magne

my rock and my quakes

Hvor heldig har man lov at være! Adam (og sikkert også Magne på sigt) elsker at være med hos hestene, Morten not so much. Han er den meget stille men dejligt samtykkende partner:-) 

MemberImg

Ove Mortensen

indehaver af Hjortlund Stutteri og Horse Treatment

Mit samarbejde med Ove er i høj grad baseret på ærlighed og tillid. Vi har kendt hinanden siden 2004, og i 2013 indgik vi i et tæt og særdeles givende samarbejde. Ove har skabt et hesteparadis i Esbjerg, og jeg er taknemmelig og beæret over at kunne kalde det min base. 

På billedet ses han med sin hustru, Ragnhild. 

 

MemberImg

Lisa Sørensen

daglig leder af Hjortlund Stutteri og Horse Treatment

Med sit kyndige blik og kærlige væsen sørger Lisa for hestenes trivsel. Udover at lede stutteriet driver hun Hjortlund Horse Treatment, som besøges af heste fra både ind-og udland.

Samtidig er Lisa en kær ven af familien.    

MemberImg

Annelise Ilsøe

hestepasser

Annelise står for hestenes trivel. Hun er den, der får min hverdag med hestene til at køre på skinner. Når hun forlader stalden, står hestene tilfredse i rene og velstrøede bokse med fyldte høhække, og trenserne hænger snorlige og velpolerede i sadelrummet. Klar til endnu en dag:-) 

MemberImg

Heather Blitz

underviser

Jeg elsker at blive inspireret og finder stor nydelse i at udvikle mig. Hidtil har min største kilde til dét været Heather Blitz.

Heather og jeg har haft et tæt samarbejde siden 2002. Udover at være en stor inspiration for mig, er hun også en af mine kæreste veninder. 

 

MemberImg

Rune Willum

underviser

Jeg begyndte at ride ved Rune i 2014, og han har været virkelig god for mig. Han er dedikeret og følsom overfor hestene, og så er han dygtig som få. Jeg nyder hans ærlighed og beundrer hans evner.

MemberImg

Kasper Traczyk Pedersen

webmaster excellence

Kasper er den dygtige mand bag hjemmesiden. Tak til ham!

MemberImg

Tine Bjørnø

fotograf

Tine er fotografen bag mange af de billeder, du ser på min hjemmeside, og jeg kan varmt anbefale dig at besøge hendes hjemmeside på: www.tinebjoernoe.dk