What clients say

Heather Blitz

Any horse would be lucky to make his way into Mia´s training program.  Mia has many years of experience from breaking horses in to developing the highest collection and techniques.  She has a 6th sense for understanding horses and combined with her knowledge of horse and rider biomechanics, brings out the absolute best possible in the horses she trains!

Heather Blitz

Marianne Nygård

Jeg har i foråret/sommeren 2014 haft min DV-hoppe i ridning hos Mia i 4 måneder med henblik på videreuddannelse og stævnestart i MB-klasserne. Jeg har været yderst tilfreds med Mias arbejde med min hest. Mia er utrolig engageret og positiv og meget professionel. Under hele forløbet er jeg blevet orienteret om hestens udvikling og ve og vel, og der har været en åben og ærlig kommunikation, hvilket jeg sætter stor pris på. Mias ridning foregår for lette hjælpere og med stor indføling og hensyntagen til hestens temperament og måde at lære på. Desuden er der et stort fokus på hestens trivsel, og jeg har været helt tryg ved at overlade min hest til Mia. Jeg har fået en veluddannet og let ridelig hest retur, og giver Mia mine varmeste anbefalinger.

Marianne Nygård

Anita Lagoni

Vores samarbejde med Mia Hermansen har varet et lille års tid, og vi har på trods af den korte periode kun oplevet en professionalisme, en menneskelighed og en ordentlighed udover det sædvanlige.

Lagoni

Henriette Holst

Jeg lærte Mia Hermansen at kende i 2013. Hun har forvandlet min hest til det ukendelige. Mia er yderst professionel. Hvis man vil have en velafbalanceret hest, som kommer til at yde det optimale, vil jeg anbefale at sende den til Mia.

Henriette Holst

Ove Mortensen og Lisa Sørensen

Mia træner vores heste, og hun gør det fantastisk. Vi har fået de mest velredne og afbalancerede heste, og det er altid en fornøjelse at sætte sig i sadlen på en hest, som har været i Mias hænder. Udover særdeles kompetent træning er Mia også 100% professionel og ærlig i alt, hvad hun gør. Vi er på Hjortlund meget glade og taknemmelige for vores samarbejde.   

Hjortlund

Anegrethe og Anne Mørch

Vi har haft vores dressurhest i træning ved Mia og sideløbende fået undervisning på hesten.

Mias træning var meget varieret. Hun tog altid udgangspunkt i hestens dagsform og lagde meget vægt på træning som en helhed, hvor sind og krop spillede sammen. Hele vejen igennem forløbet holdt Mia os underrettet om, hvordan hesten udviklede sig. Hun passede ham med klipning, skift af dækkener osv og drog i det hele taget omsorg for ham, som vi selv ville gøre det.

Og en anden lille detalje; hestens udstyr var altid pænt, rent og vedligeholdt, som var det Mias eget.

Som underviser er Mia også fantastisk dygtig og med masser af tålmodighed. Mia både rider og underviser på hestens præmisser, og hun har stor indsigt i, hvordan rytterens krop påvirker hesten. På meget kort tid blev vi opmærksomme på egne kroppe og på hestens, og vi har aldrig lært så meget, som vi har lært af Mia.

En særlig ting ved Mia er, at hun går meget op i, at rytteren forstår, hvad hun siger - hvis ikke på første måde, så forklares det på anden vis. Mia er enormt hjælpsom, sød og rummelig, og ganske enkelt den bedste underviser, man kan forestille sig.

Anegrethe og Anne Mørch